Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns del Parc Francolí denuncien l'abocament "d'un pis sencer" a la llera del riu

L'associació de veïns sospita que una empresa hauria abocat en aquesta zona la mudança d'un habitatge 

Imatge captada per un veí de l'abocament il·legal al Parc Francolí de Tarragona Imatge captada per un veí de l'abocament il·legal al Parc Francolí de Tarragona CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 27 Febrer 2020 08:29

Un veí del Parc Francolí, a Tarragona, va descobrir ahir dimecres la presència d'un gran abocament incontrolat al voltant de la llera del riu, un lloc molt freqüentat tant per ciutadans que passegen per la zona. L'home va alertar l'AV Parc Francolí de l'abocament "d'un pis sencer", amb matalassos, televisions, mobles, estris de cuina, etc... La portaveu de l'entitat veïnal, Roser Barrio, sospita que "això té tota la pinta que ho hagi fet una empresa que es dedica a buidar pisos".

L'entitat va denunciar-lo davant la caserna de la Guàrdia Urbana, que va obrir un expedient i es va personar al lloc dels fets. La policia local està investigant l'abocament il·legal, entre altres coses, a partir de documents d'un particular trobats a les runes.

En cas que la Guàrdia Urbana confirmés el nom de l'empresa responsable, aquesta s'hauria de fer càrrec de la neteja de l'abocament i, en cas que no ho fés, es podrien emprendre mesures judicials contra l'empresa.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: