Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Convoquen per aquest dimarts una manifestació davant l'empresa química Iqoxe

El temporal Glòria va obligar a ajornar la segona mobilització veïnal, convocada per dimarts passat

Imatge dels participants amb una pancarta en la manifestació organitzada pels veïns de Bonavista per reclamar més seguretat arran de l'explosió a la planta d'IQOXE, el 19 de gener del 2020 Imatge dels participants amb una pancarta en la manifestació organitzada pels veïns de Bonavista per reclamar més seguretat arran de l'explosió a la planta d'IQOXE, el 19 de gener del 2020 MAR ROVIRA / ACN
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Gener 2020 12:18

Aquest dimarts 28 de gener, els veïns de Bonavista i la Canonja, amb el suport de diverses entitats veïnals i ciutadanes, han convocat una segona manifestació per exigir que hi hagi més seguretat i que es millorin els plans d'emergència, arran de l'explosió a la planta d'IQOXE, a la Canonja. Aquesta mobilizació estava prevista inicialment pel dimarts passat, 21 de gener, però es va haver d'ajornar a causa de l'alerta pel tempoal Glòria.

La manifestació començarà, a les 18h, amb dues columnes que sortiran des del castell de Masricart de la Canonja i des de la plaça de la Constitució, al barri tarragoní de Bonavista. Quan siguin les 18:41h -hora de l'explosió- els manifestants faran sonar "les alarmes que no van sonar el dia 14 de gener".

Cal recordar que més d'un miler de veïns del barri de Bonavista i de la Canonja ja es van manifestar el passat 19 de gener. En la protesta, el veïnat va mostrar la seva indignació i malestar i van homenatjar amb un minut de silenci les tres víctimes de l'accident.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: