Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El veïnat de Bonavista es manifestarà diumenge per l'accident a la química

L'AV de Bonavista considera que tant l'accident com la "lamentable" gestió de l'emergència "no poden quedar impunes"

L'associació de veïns considera que tant l'accident com la "lamentable" gestió de l'emergència "no poden quedar impunes" L'associació de veïns considera que tant l'accident com la "lamentable" gestió de l'emergència "no poden quedar impunes" ARXIU / ACN
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Gener 2020 09:30

Com a conseqüència de l'accident de dimarts a la planta de la indústria química Iqoxe, a la Canonja, on van resultar mortes tres persones i d'altres de ferides, l'Associació de Veïns de Bonavista ha convocat una manifestació aquest diumenge 19 de gener, a les 12h, "per evidenciar el nostre malestar i angoixa encara persistent entre el veïnat de Bonavista i barris adjacents situats al voltant de la indústria química sinistrada".

La manifestació sortirà de la plaça de la Constitució i es dirigirà fins al camp de futbol, situat davant mateix de la indústria química. L'AV Bonavista afirma que "aquest accident i la lamentable gestió de l'emergència no poden quedar impunes".

Des de l'entitat veïnal també volen solidadaritzar-se amb els familiars i amics de les persones que van perdre la vida o van resultar ferides a causa de la "brutal explosió". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: