Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Veïns indignats per la no activació de sirenes i metralla escampada per la zona, l'endemà de l'accident químic

Locals afectats reparen vidres trencats i danys materials

Una treballadora mostrant els danys al sostre d'un bar de la Canonja situat a la N-340, la carretera que discorre pel costat del polígon químic sud de Tarragona Una treballadora mostrant els danys al sostre d'un bar de la Canonja situat a la N-340, la carretera que discorre pel costat del polígon químic sud de Tarragona NÚRIA TORRES / ACN
Veïnatge ACN
Dimecres, 15 Gener 2020 16:40

Veïns de la Canonja i dels barris de ponent de Tarragona, que viuen encarats al polígon petroquímic sud, es recuperen de la vivència de la brutal explosió a Iqoxe. Aquest dimecres l'accident químic és el tema de conversa al carrer, especialment a l'entorn del bloc de pisos on va morir un veí a causa de l'impacte contra l'edifici d'una planxa metàl·lica de grans dimensions que va sortir disparada de la fàbrica. Hi ha alguns trossos de metralla escampats per la zona i danys visibles en establiments comercials.

Una dotació dels Mossos custodia el portal de l'immoble sinistrat. Molts habitants critiquen la desinformació i la no activació de les sirenes davant d'un dels accidents més greus dels últims anys a la indústria química tarragonina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: