Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recollida solidària de joguines a La Floresta

Qui vulgui portar alguna joguina nova o mig nova pot passar aquest dimarts 24 de desembre, a les 17h, pel local social del barri tarragoní

Qui vulgui portar alguna joguina nova o mig nova pot passar aquest dimarts 24 de desembre, a les 17h, pel Local Social de La Floresta, a Tarragona Qui vulgui portar alguna joguina nova o mig nova pot passar aquest dimarts 24 de desembre, a les 17h, pel Local Social de La Floresta, a Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Desembre 2019 14:11

L'AV La Floresta de Tarragona col·labora amb la campanya de recollida de joguines que promou el Banc Obrer Estatal perquè "cap nen o nena es quedi sense el seu somni". Aquest és l'esperit d'aquesta iniciativa solidària que l'entitat veïnal acull al seu barri.

Tothom que vulgui portar una joguina -nova o mig nova- podrà fer-ho, aquest dimarts 24 de desembre, a les 17h, al Local Social de La Floresta. 

A més, la recollida coincidirà amb el tradicional "Caga Tió" que s'oferirà a la mateixa hora pels nens i nenes del barri tarragoní.

El Banc Obrer Estatal

El Banc Obrer s'organitza de forma estatal, amb presència als barris on es concentra la classe obrera de desenes de ciutats de l'Estat, tenint així un caràcter estatal i alhora local.

Cada barri funciona mitjançant assemblees on s'organitza la el treball i la responsabilitat col·lectiva, fent que tota persona que rebi suport de el grup no sigui un mer "espectador" sinó que participa en el funcionament de el grup. Deixant de banda l'assistencialisme i la caritat, cada persona que rep aquest suport ho fa en funció de l'aportació a la mateixa sent així fruit el seu treball i no com un regal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: