Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El veïnatge del Francàs denuncia abocaments al costat del voral de l’N-340

Critiquen que "s'han tornat a produir abocaments incontrolats a la zona i que aquesta està plena d'abocaments anteriors"

Els veïns i veïnes han denunciat abocaments al costat del voral de l’N-340 Els veïns i veïnes han denunciat abocaments al costat del voral de l’N-340 XARXA VENDRELLENCA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Setembre 2019 15:19

Els veïns i veïnes que viuen al carrer Amadeu Vives 8-16 del Vendrell denuncien que han vist a gent fent abocaments de brosses des de fa un any al cami que hi ha paral·lel a l’N-340.

A traves de l’associació de veïns de Millorem el Francas, han fet públic uns abocaments il·legals de brosses al camí que discorre paral·lel a l’N-340 davant de les vivendes del carrer Amadeu Vives 8-16. Segons l'associació de veïns, aquests abocaments els van detectar fa un any i ho van denunciar a l’Ajuntament de Vendrell personant-se dues patrulles de la Policia Local. L'entitat veïnal afirma "que ens consta que no s'ha fet res i ens trobem que s’han tornat a produir abocaments incontrolats a la zona i que està plena d’abocaments anteriors".

Com a marc d’acció contra els abocaments, a traves de la Xarxa Vendrellenca, es presentarà un escrit a l’Ajuntament de Vendrell, perquè "es treballi en la retirada de les brosses i s’estudiïn d’altres accions davant dels fets si aquest són punibles".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: