Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pau Ricomà: "El barri del Port està molt implicat en el renaixement que viurà la ciutat"

L'alcalde de Tarragona ha estat l'encarregat de pronunciar el pregó de les festes del barri, aquest divendres

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha inaugurat aquesta tarda de divendres les festes del barri del Port pronunciant el pregó L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha inaugurat aquesta tarda de divendres les festes del barri del Port pronunciant el pregó AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 31 Agost 2019 08:53

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha inaugurat aquesta tarda de divendres les festes del barri del Port pronunciant un pregó en què ha situat aquest barri com un dels eixos de transformació de la ciutat. “El barri del Port està molt implicat en el renaixement que viurà la ciutat”. Així ho ha manifestat Ricomà, qui ha afegit que “tenim el compromís de començar a fer coses. Estem treballant perquè quan plogui no s’anegui el barri i això ja s’està notant. He vist cartells dient: ‘Volem un barri digne’. Us el mereixeu i ho aconseguirem”. Unes paraules que han provocat l’aplaudiment dels assistents al pregó.

El batlle ha fet un repàs històric per assenyalar la importància d’un barri fortament marcat pel Port i la seva transformació. Ricomà també ha destacat la forta participació del barri que ho fa “a través de la cultura popular i festiva, com els Gegants o la Cucafera”. De fet, un dels actes centrals de les festes serà la Despertada de la Cucafera, el concurs de dibuix infantil, la musclada i el vermut rumbero.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: