Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parc Francolí estrena les seves primeres festes de barri

Se celebraran els dies 24 i 25 d'agost i acolliran la festa de cloenda del programa 'Estiu als barris' i 'El dia del soci', que reuneix les associacions de veïns de la ciutat

Imatge d'arxiu d'una festa de l'escuma celebrada al Parc Francolí de Tarragona, dins del programa d'activitats itinerant 'Estiu als barris' Imatge d'arxiu d'una festa de l'escuma celebrada al Parc Francolí de Tarragona, dins del programa d'activitats itinerant 'Estiu als barris' ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Agost 2019 12:08

Els veïns i veïnes del Parc Francolí celebraran aquest cap de setmana les seves primeres festes del barri, d'ençà que es va crear l'associació de veïns. Coincidint amb les festes, el diumenge 25 de maig també s'hi celebrarà la festa de cloenda del programa 'Estiu als barris', que porta cada any activitats lúdiques i cinema a la fresca als barris de la ciutat, i el 'Dia del soci', organitzat per la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), que reuneix en una jornada representants de les associacions de veïns de la ciutat.

Les Festes del barri Parc Francolí s'iniciaran el dissabte 24 d'agost, a les 19h, amb jocs tradicionals per la canalla i, a les 20h, es donarà pas a la Festa de l'Escuma, on els més joves o no tan joves es podran remullar. A les 21:30h, se celebrarà el Sopar de germanor, on cadascú es podrà portar el sopar que vulgui de casa. La primera jornada de les festes finalitzarà, a les 23h, amb l'actuació del grup musical Black Boys.

'Estiu als barris' i el 'Dia del Soci'

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) traslladarà aquest diumenge 25 d'agost al Parc Francolí dues de les activitats que organitza cada any. En primer lloc, la festa de cloenda del programa itinerant 'Estiu als barris' oferirà la possibilitat de participar durant tot el dia en diversos tallers organtizats per l'AEQT. A més, de les 10 a les 19h, la canalla podrà refrescar-se amb els inflables d'aigua.

D'altra banda, la jornada de diumenge, tot i que està oberta a tota la ciutadania de Tarragona, també serà una bona ocasió per reunir als representants de les associacions de veïns de la ciutat al 'Dia del soci', promogut per la FAVT. En el marc d'aquesta celebració es farà una fideuà popular, a les 14:30h (5 euros / tiquet). Les persones interessades en qualsevol de les activitats poden contactar amb el telèfon 660349347.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: