Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca denuncia l'incompliment de l'acord per al reforç de la neteja de la carretera de Valls

Segons els veïns, l'incompliment de l'acord amb l'Ajuntament suposa "mala olor als contenidors que no es netegen prou i els carrers bruts"

La Xarxa Vendrellenca afirma que la manca d'un nou contracte de neteja viària està afectant a tot el municipi La Xarxa Vendrellenca afirma que la manca d'un nou contracte de neteja viària està afectant a tot el municipi XARXA VENDRELLENCA
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 16 Agost 2019 13:11

La Xarxa Vendrellenca ha denunciat avui "l'incompliment" de l'acord amb els veïns de la carretera Valls, al que va arribar l'Ajuntament del Vendrell, al gener de 2018, perquè fessin un reforç de la neteja al barri. Segons aquest acord, el reforç es faria mentre no existís el plec de condicions per fer el concurs del contracte de neteja viària al municipi.

Ara els veïns i veïnes d'aquesta zona han traslladat a la taula de treball de la Xarxa, "l'incompliment d'aquest acord suposa, mala olor als contenidors que no es netegen prou, i carrers bruts". La Xarxa Vendrellenca dóna el seu suport als veïns del barri, "que volem que es torni a complir l'acord, perquè el barri ho necessita".

El nou contracte de neteja

D'altra banda i relacionat amb aquesta qüestió, la Xarxa afirma que la manca d'un nou contracte de neteja viària "està afectant a tot el municipi, perquè l'actual, que està en vigor per imperatiu legal, no respon a les necessitats del municipi, perquè està mal dimensionat, per les necessitats i les realitats del nostre municipi en aquesta matèria". És per aquest motiu que la taula de treball de l'entitat, va aprovar denunciar públicament la situació d'una manca de contracte de neteja viària, instant al nou govern "a treballar immediatament per tenir un contracte amb una empresa nova abans de finals d'aquest any i que doni solució a aquest problema transversal".

Finalment, volen deixar palès a través del comunicat "la nostra indignació, donat que no pot ser que des del gener de 2017 que es va refusar la proposta de municipalització del servei que va presentar ERC, no s'hagi avançat en aquesta matèria, donat que el gener de 2019 farà dos anys amb aquesta paràlisi, sense que els governs locals donin cap explicació clara de perquè no s'ha fet el nou contracte".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: