Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 971

Més de mig centenar de veïns de la Floresta protesten per la manca d'enllumenat

El tram sense il·luminació d'aquest barri tarragoní és propietat del Ministeri de Foment

Imatge de la concentració Imatge de la concentració REUSDIGITAL.CAT
Veïnatge
Dissabte, 06 abril 2019 10:30

Mentre el sol es ponia, una rastellera de mòbils i llanternes va començar a il·luminar, el dijous al vespre, l’entrada del barri de la Floresta, a Tarragona. L’associació de veïns de la Floresta va aplegar a l’acte més de mig centenar de persones, que durant uns breus minuts van conformar una cadena humana per protestar per la manca d’enllumenat públic en aquesta part del barri.

“Fa uns 10 anys que l’administració va instal·lar-hi fanals, però mai no han arribat a funcionar”, va lamentar el president de l’entitat veïnal, Miguel Ángel Cruz. La falta d’il·luminació a la zona limítrofa amb l’autovia T-11 i el camp de futbol de La Floresta CD suscita una sensació d’inseguretat entre diversos veïns, que no hi volen ni aparcar ni transitar. La via és propietat del Ministeri de Foment.

Les persones que treballen al complex comercial de Les Gavarres i que tornen a casa a peu també denuncien la situació, perquè de nit es veuen abocats a caminar a les fosques. Des de l’associació de veïns no descarten noves mobilitzacions en les pròximes setmanes, amb el propòsit que el consistori tarragoní s’impliqui en la solució del problema. “Ni tan sols han tret els suports dels cartells de la campanya electoral de fa vuit anys que hi ha als fanals”, han constatat des de l’associació de veïns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: