Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calçotada per a la Cavalcada de Reis de Ponent del 2020

Les associacions de veïns organitzen pel diumenge 17 de març una calçotada plena d'activitats per recollir fons per a l'edició de l'any vinent

Imatge d'arxiu de la primera edició de la Cavalcada de Reis de Ponent 2018 Imatge d'arxiu de la primera edició de la Cavalcada de Reis de Ponent 2018 CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Març 2019 09:26

Un cop passat el Carnaval de Tarragona, les associacions de veïns dels sis barris que van recuperar enguany la Cavalcada de Reis de Ponent ja tenen la mirada posada en la seva segona edició. I per això han organitzat una Calçotada Popular dels Barris de Ponent per al proper diumenge 17 de març, a les 13:00h, al Barri del Pilar i l'Eixample, que servirà per recollir fons per a l'organització de la cavalcada del 2020. 

En total, es repartiran més de 6.000 calçots de Valls entre les més de 300 persones que ja s'han inscrit en aquesta calçotada. Cada participant podrà adquirir per 10 euros un pack amb 15 calçots, salsa romesco, pa torrat, llonganissa de pagès i la panceta, tots ells productes adquirits al Mercat de Torreforta, amb la voluntat de dinamitzar el comerç de proximitat. 

Una calçotada plena d'activitats

Durant tota la jornada, la calçotada estarà acompanyada d'activitats per a totes les edats i per a tots els gustos. A les 12:30h, es podrà ballar i gaudir d'una sessió de Zumba al carrer Montsant. Els joves de l'AV Torrenova també organitzaran tallers infantils per als més petits.

Mentre es faci la calçotada, es podrà gaudir de la presència dels gegants de la Part Baixa, els gegants de Ponent, el grup de batucada de Ponent i d'un grup cantants dels barris que faran cançons de rumba catalana. I a partir de les 16h, una representació de la desena de comparses de Carnaval dels barris de Ponent, la Unió de Sant Pere i Sant Pau i del Col·lectiu de Dones de Sant Salvador amenitzaran el final de la festa de la calçotada.

La calçotada està organitzada conjuntament per les assocacions de veïns d'El Pilar i l'Eixample, Torrenova, Zona Esportiva de Campclar, Progressista de Torreforta, Buenos Aires i Riu Clar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: