Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Boscos de Tarragona s'organitzaran en grups de vigilància

L'assemblea d'aquest divendres 1 de març servirà per concretar com s'organitzaran i les funcions que tindran

Imatge d'arxiu de veïns de Boscos, en una de les trobades Imatge d'arxiu de veïns de Boscos, en una de les trobades CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 01 Març 2019 08:05

L'Associació de Veïns Mas Vilà de Boscos de Tarragona ha convocat una assemblea general ordinària per aquest divendres 1 de març, a les 19h, al Centre Cívic dels Monnars on tractarà com a tema principal l'organtizació dels grups de vigilància. La Junta ha explicat que la tasca d'aquests grups seria "merament observadora en determinats dies o hores, i de comunicar als cossos policials situacions que fos necessari per fer-ho". El grup es comunicarà amb la gestió d'un grup de WhatsApp.

En la passada assemblea celebrada el 16 de gener, es va constatar la necessitat que tots els residents al barri han de col·laborar amb la vigilància. Per aquest motiu, es recomana posar en pràctica algunes mesures que poden fer els veïns: conèixer els veïns que viuen al voltant i parlar sobre el tema de segurat; comprovar la seguretat quan sonin les alarmes o els gossos bordin repetidament; anotar la matrícula, marca i color dels vehicles que estiguin estacionats i no siguin habituals, o fotografiar-los, com a mesura de precaució; i trucar a la policia quan es vegin persones sospitoses. 

Cal recordar que els veïns de Boscos van decidir implicar-se en la vigilàcia del seu barri, derprés de la important onada de robatoris patida durant el 2018 i principis del 2019, que també van afectar altres zones de Llevant com Monnars-Residencial, Bon Sol, Els Pinars, Llevantina, Golden-Park o Florimar. L'associació de veïns considera aquestes iniciatives com a complementàries de l'acció policial.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: