Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova junta de l’Associació de Veïns de Sant Jordi es presenta demà a Torredembarra

La reunió serà a les 20:00h, a Cal Maiam / La trobada també servirà per tractar temes d’importància per al barri

Imatge del barri de Sant Jordi de Torredembarra Imatge del barri de Sant Jordi de Torredembarra ANNA F. / AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 14 Febrer 2019 11:25

La regidora de govern del barri de Sant Jordi de Torredembarra, Núria Batet, ha convocat una nova reunió del barri de Sant Jordi per demà, 15 de febrer, oberta al veïnat de la zona, amb l’objectiu de continuar atenent les demandes i suggeriments sobre els assumptes que ocupen a aquest barri de Torredembarra però també per presentar la nova junta de l’Associació de Veïns que són: Salvador Cañellas –president-, Begoña G. Quiroja –secretària-, Núria Terlizzi –tresorera-, Sílvia Guimerà, Judit Esteve i Pedro Sánchez –vocals-.

En quant als temes a parlar durant la reunió seran: objectius principals de la nova junta, estat i ús de les parcel·les sense construccions, estat dels arranjaments i possibles millores de les zones comuns, requeriments d’intervencions en el barri per part de serveis i policia local, delimitació territorial del barri i àrea d’influència a efectes d’afiliació de socis.

La reunió es realitzarà a les 20:00h a Cal Maiam i tots aquells que assisteixin poden fer arribar les seves preguntes, opinions i propostes per debatre durant la convocatòria a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: