Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La festa de Cap d'Any a la TAP omple de residus els jardins Vapor pel botellot de joves

El veïnat dels carrers de l'entorn asseguren "viure un infern" cada cop que la TAP celebra un esdeveniment per a joves o un concert

Efectes dels botellots per esdeveniments a  la TAP Efectes dels botellots per esdeveniments a la TAP BLOG DEL BARRI DEL PORT
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 03 Gener 2019 19:14

Els veïns del Barri del Port s'han queixat que un cop més, una festa celebrada a la Tàrraco Arena Plaça (TAP) perjudica l'entorn i al veïnat pel botellot que els joves realitzen als voltants, en aquesta ocasió la festa de Cap d'Any.

Després del cap d'any universitari a la TAP de fa unes setmanes i els residus generats per botellots als voltants, com en el cas del Barri del Port els Jardins Vapor, la festa de Cap d'Any d'aquest 31 de desembre ha tornat a generar la mateixa problemàtica.

El veïnat del parc del carrer Jaume I, els del carrer Mallorca, Eivissa, Jardins Vapor, etc. asseguren "viure un infern" cada cop que la TAP celebra un esdeveniment per joves o un concert. A la quantitat de residus i brossa que omple els carrers i portals, s'hi suma la molèstia del soroll, xivarri, baralles, consum de droga, orins i pràctica de sexe.

En aquest sentit els botellots omplen d'ampolles, gots, bosses, vidres trencats, preservatius i pixades els carrers de manera que els veïns reclamen major presència policial i control d'aquests fets per vetllar pel seu descans i la neteja. De fet un cop acabats els episodis, les tasques de neteja també sumen a dificultar el descans "després d'una nit impossible", assenyalen.

D'altra banda, també han hagut queixes per l'enganxada de cartells de l'esdeveniment en punts com les marquesines bus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: