Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un centenar de veïns es manifesten al Barri del Port reclamant un barri digne

Ho han fet amb una passejada reivindicativa i festiva pels principals carrers del barri i acompanyats per la capgrossa la Sargidora

La passejada reivindicativa i festiva dels veïns i veïnes del Barri del Port La passejada reivindicativa i festiva dels veïns i veïnes del Barri del Port AV BARRI DEL PORT
Veïnatge Redacció Infocamp
Diumenge, 28 Octubre 2018 10:40

El veïnat del Barri del Port ha tornat a mobilitzar-se #PerUnBarriDigne aquest dissabte a la tarda amb una primera passejada reivindicativa i festiva pels principals carrers del barri unint les places de Mitja Lluna, Carros i Infants. Un centenar de persones han participat al llarg del recorregut acompanyant la capgrossa la Sargidora de l'A.V.V del Port amenitzats pels Grallers del Port amb cartells i pancartes reclamant més neteja, seguretat i inversions, entre altres mancances i necessitats.

La pluja donava una treva i els assisntents van recòrrer el carrer Apodaca, Reial, Smith i Sant Miquel amb parades a les places per fer foto en grup i desplegar una gran pancarta de tres metres, versió ampliada de les que molts balcons llueixen. Aquestes es poden encarregar i adquirir per 5 euros a la botiga Can Domènech del carrer Apodaca, s'han dispensat 200 i ja hi ha en marxa una nova llista per un altre centenar més.

"Port port port, el barri es posa fort! Arri, arri, arri, estimo el meu barri! Si estàs farta, farta, farta, compra una pancarta!" han estat alguns dels clams que van improvisar els assistents.

mani Barri del Port

Per la seva part, la Sargidora, que vol esdevenir el personatge representatiu de la causa, sortia als carrers amb una escombra i un cartell reclamant "més neteja" i fins i tot va escombrar i assenyalar alguns punts bruts del recorregut. D'aquesta manera el barri s'ha tornat a mobilitzar per fer visible els seus reclams i no es descarta repetir la passejada pels carrers de la zona de l'Estació properament.

El proper dilluns 5 de novembre, a les 19h, hi ha convocada nova reunió veinal a l'AVV del Port (c.Reial,9 Baixos)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: