Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les associacions de veïns de Tarragona celebren el 'Dia del soci'

La iniciativa té com a objectiu establir vincles entre les juntes de les associacions de veïns i intercanviar mètodes de treball 

La trobada veïnal, 'El Dia del soci', tindrà lloc diumenge al barri marítim del Serrallo La trobada veïnal, 'El Dia del soci', tindrà lloc diumenge al barri marítim del Serrallo ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Octubre 2018 13:22

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) celebrarà aquest diumenge 28 d'octubre durant tot el matí la segona edició del 'Dia del soci', que té com a objectiu intercanviar experiències i mètodes de treball entre les diverses entitats i establir nous vincles entre membres de les juntes que no es coneixen. La jornada, oberta a tot el món veïnal de la ciutat, se celebrarà enguany al Serrallo, on el cuiner Pitu Mosquit prepararà una fideuada per a l'ocasió.

Durant la trobada, representants de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) participaran en la jornada amb una xerrada sobre temes d'actualitat que afecten els barris.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: