Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Passejada reivindicativa dels veïns del Barri del Port #PerUnBarriDigne

La mobilització organitzada per l'Associació de Veïns del Barri del Port sortirà aquest dissabte 27 d'octubre, a les 19h, des de la Plaça de la Mitja Lluna de Tarragona

Durant la passejada els acompanyarà la capgrossa de la Sargidora, de la Colla Gegantera del Port Durant la passejada els acompanyarà la capgrossa de la Sargidora, de la Colla Gegantera del Port COLLA GEGANTERA DEL PORT
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 26 Octubre 2018 16:12

Aquest dissabte 27 d'octubre tindrà lloc una Passejada reivindicativa organitzada per l'Associació de Veïns del Barri del Port, que sortirà a les 19h des de la plaça de la Mitja Lluna (plaça del Prim), amb un recorregut que els durà fins a la plaça dels Carros i la plaça dels Infants. Durant la passejada els acompanyarà la capgrossa de la Sargidora, de la Colla Gegantera del Port.

Es tracta d'una nova mobilització del veïnat amb el lema #PerUnBarriDigne en què els assistents passejaran de forma reivindicativa i festiva al ritme dels Grallers del Port, amb cartells donant a conèixer la lluita veïnal de veïns i comerciants animant a sumar-se i seguir omplint els balcons i façanes amb pancartes.

Fins al moment s'han dispensat 200 pancartes d'un metre d'amplada i s'ha començat a fer llista per a nous encàrrecs. Es poden demanar per preu de 5 euros a la botiga Can Domènech del carrer Apodaca. Durant el recorregut es preveu que la mateixa Sargidora surti a un balcó a penjar una de les 3 pancartes de tres metres on es reclamen solucions als reclams i necessitats del barri.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: