Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns del barri del Port portaran al Síndic de Greuges els danys per inundacions

Els veïns s'han personat al ple de Tarragona, que ha acordat impulsar una comissió de treball per cohesionar la ciutat i revitalitzar les zones més degradades

Veïns del barri del Port exhibint pancartes al ple de l'Ajuntament de Tarragona celebrat aquest dimecres Veïns del barri del Port exhibint pancartes al ple de l'Ajuntament de Tarragona celebrat aquest dimecres ROGER SEGURA / ACN
Veïnatge ACN
Dimecres, 24 Octubre 2018 19:31

El plenari de l'Ajuntament de Tarragona d’aquest dimecres ha tornat a comptar amb la presència dels veïns del barri  del Serrallo i del Port, que han anunciat que portaran els danys per inundacions al Síndic de Greuges mentre preparen una demanda col·lectiva contra l’Ajuntament. En aquest sentit, arran d’una moció d’ERC el ple ha acordat impulsar una comissió de treball per cohesionar la ciutat i revitalitzar les zones més degradades.

La sessió plenària d’aquest dimecres ha acordat crear una comissió de treball per cohesionar la ciutat i revitalitzar el centre, la Part Baixa i els barris de la ciutat, arran d’una moció d’ERC aprovada per unanimitat. Coincidint amb la nova protesta dels veïns del barri del Port al plenari, l’oposició ha retret al govern que no actuï per resoldre els problemes de neteja, inseguretat i manca d’inversions que denuncien de fa temps.

El regidor d’Urbanisme, Josep Maria Milà, ha explicat que en el futur caldrà abordar la construcció d’un col·lector projectat entre Vidal i Barraquer i el riu per evitar inundacions a la part baixa i també ha avançat que hi construiran habitatges de protecció oficial. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha recordat l’impuls de projectes compromesos en el passat com ara l’entorn de Tabacalera, l’EOI, el pas de la plaça dels Carros, les escales mecàniques i la intervenció al teatre romà. El batlle ha afirmat que amb la capacitat inversora disponible es comprometran a invertir a la part baixa.

Els veïns, però, s’han sentit molestos pel posicionament del govern i alguns d’ells han abandonat el ple mentre llançaven retrets a Ballesteros. La presidenta de l’associació del barri del Port, Mari Carmen Puig, ha avançat que portaran al Síndic de Greuges els danys ocasionats pels dos episodis d’inundacions patits aquest mes d’octubre. Mentrestant, ja han rebut prop d’una setantena de queixes que s’inclouran en una demanda col·lectiva contra l’Ajuntament que podria acabar als jutjats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: