Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Boscos denuncien l'estat de degradació d'una casa abandonada propietat d'un banc

L'immoble, situat al carrer Jaume Pahissa, presenta un estat ruïnós ple de brutícia, herbes, rates i serps

L'immoble, situat al carrer Jaume Pahissa de Boscos, a Tarragona, fa anys que està abandonat L'immoble, situat al carrer Jaume Pahissa de Boscos, a Tarragona, fa anys que està abandonat CEDIDA
Veïnatge Josep Cartanyà
Dimecres, 19 Setembre 2018 18:35

Des de fa molts anys, els veïns de Boscos de Tarragona es queixen que al carrer Jaume Pahissa hi ha una finca que "no té cap tipus de manteniment". Els veïns denuncien que l'estat actual d'aquest immoble abandonat -propietat d'una entitat financera- "és d'abandonament, està plenta d'herbes i de brutícia", tal com descriu Alberto Martín, vicepresident de l'Associació de Veïns "Mas Vilà" de Boscos. 

Actualment, l'immoble està generant cada cop més problemes entre el veïnatge. Segons Martín, el solar abandonat "està ple de runes, hi entra i surt gent, s'aprofita per fer-hi festes,..." i s'ha convertit en un lloc perillós "amb la presència de rates i serps", afegeix.

            Les herbes i la brutícia s'han apoderat de la casa abandonada:   herbes casa Jaume Pahissa

Per això, l'associació de veïns va fer un requeriment a l'Ajuntament de Tarragona perquè ordeni a la propietat la neteja d'aquesta finca, però, fins al moment, l'entitat veïnal desconeix si el consistori ha fet alguna advertència a l'entitat financera.

De moment, des de l'associació s'ha advertit als veïns i veïnes del barri de Llevant que evitin entrar a la finca per raons de seguretat.

L'immoble era propietat d'un veí que, a causa de la crisi econòmica, no va poder afrontar el cost de la casa i va acabar passant a mans d'un banc, que l'hauria deixat abandonat a causa de la impossibilitat de vendre'l.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: