Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns del Barri del Port es mobilitzaran passat Santa Tecla

L'associació de veïns ha convocat per demà dijous una reunió oberta a tot veïnat per decidir les accions #PerUnBarriDigne

Pancarta penjada en un balcó del Barri del Port de Tarragona "Per un barri digne" Pancarta penjada en un balcó del Barri del Port de Tarragona "Per un barri digne" CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Setembre 2018 09:28

L'Asssociació de Veïns del Barri del Port de Tarragona ha convocat una reunió oberta al veïnat aquest dijous 13 de setembre, a les 19h, al carrer Reial,9 Baixos, on es decidiran les accions per mobilitzar-se després de Santa Tecla.

Davant l'estat lamentable de brutícia dels carrers i places, edificis en mal estat, onada de robatoris i ocupacions il·legals, baralles i venda de droga, vandalisme, incivisme i gran inseguretat, junt a la falta d'equipaments socials i sobretot la falta d'atenció per part del consistori, el veïnat "ha colmat la seva paciència i està decidit a mobilitzar-se fortament i dir prou", asseguren en un comunicat.

L'entitat veïnal decideix moure fitxa atentent la voluntat dels veïns, després de mesos d'espera des que va convocar les primeres reunions donant marge a l'Ajuntament per actuar, i davant la falta de resposta i solucions i fins i tot l'incompliment d'una moció aprovada en plenari per tots els partits polítics, per emprendre mesures de millora al barri.

La causa defensa els lemes #PerUnBarriDigne i #YLaPartBaixaPaCuando, que s'utilitzen a les xarxes socials per reivindicar i acompanyar totes les queixes, denúncies i reclams davant la situació límit que viu el barri i que empitjora dia rere dia davant el ''passotisme municipal i polític''. Les mesures estarien obertes fins i tot a que hi formi part tota la Part Baixa, incloent els barris del Serrallo, Torres Jordi i Verge del Carme per sumar esforços i fins i tot alguna de les mesures es durà a terme durant festes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: