Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enderroquen l'antic transformador de Torreforta

L'enderroc del transformador era una llarga reivindicació veïnal 

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta de la FAVT, Cristina Berrio, mentre s’efectuaven els treballs d’enderroc de l’antiga estació transformadora L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta de la FAVT, Cristina Berrio, mentre s’efectuaven els treballs d’enderroc de l’antiga estació transformadora MAURI
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Juliol 2018 19:35

L’antic transformador del barri tarragoní de Torreforta, ubicat al carrer riu Ebre, ha estat enderrocat aquest matí, una vegada solucionats els problemes tècnics i legals perquè això fos possible. Fa una setmana que Endesa va desconnectar l’electricitat del vell transformador i el va connectar al nou, i avui ha procedit a tirar a terra l’edifici de l’estació transformadora.

L’enderroc del transformador era una llarga reivindicació veïnal i de la comunitat educativa de l'Escola Torreforta que finalment ha quedat resolta.

Cal recordar, que el passat mes de març es va inaugurar l’ampliació del pati de l’Escola Torreforta i quedava pendent aquesta instal·lació que ja està eliminada. D'aquesta manera, l’espai es podrà recuperar per a noves activitats.

L’Ajuntament de Tarragona vol agrair la col·laboració de l’Incasol i Endesa que han fet possible l’ampliació del pati de l’Escola de Torreforta i la substitució de l’antic transformador elèctric per un de nou, així com la comprensió del veïnat en tota aquesta operació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: