Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inicien les obres d’arranjament del local de l’Associació de Veïns de La Floresta

En la primera fase, s'actua sobre la coberta de l'edifici, i en la segona, a l'agost, es millorarà l'interior de l'edifici, que es troba en mal estat

Avui s'han iniciat les obres d’arranjament del local social de l’Associació de Veïns de La Floresta de Tarragona Avui s'han iniciat les obres d’arranjament del local social de l’Associació de Veïns de La Floresta de Tarragona CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Juliol 2018 17:24

Aquest dilluns s’han iniciat les obres d’arranjament del local social de l’Associació de Veïns de La Floresta, impulsades per l’Ajuntament de Tarragona a través de la Conselleria d’Espais Públics. Les actuacions es divideixen en dues fases. En la primera, iniciada avui, s’actua sobre la coberta de l’edifici, netejant-la amb una màquina d’alta pressió i impermeabilitzant-la amb diverses capes de poliuretà per eliminar els problemes de goteres existents. Aquesta actuació estarà enllestida durant aquesta mateixa setmana.

Al mes d’agost es durà a terme la segona fase a l’interior de l’edifici. Concretament, se sanejaran, enguixaran i pintaran diverses parets, es canviaran algunes plaques del sostre de la sala gran que estan en mal estat, s’arranjarà una porta i un sòcol, alhora que se segellaran diverses juntes de la façana amb líquid antihumitat i s’actuarà a l’arqueta general. La inversió total de les actuacions és de 9.000 euros.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i conseller d’Espais Públics, José Luis Martín, ha explicat que “l’arranjament del local de La Floresta era una actuació necessària davant l’estat en què es trobava i era un compromís que teníem amb l’associació de veïns”. Martín ha afegit que “aquests treballs de millora permetran realitzar les activitats del barri de manera digna i segura”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: