Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els bancs de la "Plaça dels avis" de Bonavista no es mouran

Els avis i àvies que utlitzen a diari els bancs del carrer 20 i l'Associació de Veïns de Bonavista han aconseguit que l'Ajuntament revoqui l'autorització de la terrassa d'un bar en aquest espai

Els bancs del carrer 20 de Bonavista són utilitzats cada dia per la gent gran del barri tarragoní Els bancs del carrer 20 de Bonavista són utilitzats cada dia per la gent gran del barri tarragoní AV BONAVISTA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Juliol 2018 18:39

El primer tinent d’alcalde i conseller d’Espais Públics de l'Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, ha afirmat avui que “els veïns i veïnes de Bonavista poden estar tranquils, ja que els bancs ubicats de l’anomenada Plaza de los Abuelos no es mouran del lloc que ocupen actualment”. Martín ha explicat que “aquest dilluns es va donar ordre de revocar el decret que autoritzava la instal·lació d’una terrassa, a la qual es buscarà una nova ubicació que no afecti ni els veïns ni els elements de mobiliari urbà”.

El regidor ha comentat que “des de l’Àrea de Mobilitat i la Brigada Municipal s’ha donat resposta ràpida a la situació, després de detectar la problemàtica i en comunicació amb l’associació de veïns del barri”. Precisament, dilluns, la Brigada Municipal va collar els cargols d’un dels bancs que no estava del tot ferm. Martín ha assegurat que “la nostra prioritat és que la ciutadania tingui uns espais públics per gaudir-ne i per això els bancs del carrer 20 es mantindran en la seva actual ubicació”.

Cal recordar que un grup d'avis que són habituals usuaris d'aquests bancs van decidir seure totes les hores possibles a fi d'evitar que els retiressin, després que s'hagués autoritzat inicialment la instal·lació d'una terrassa en aquest espai. Aquesta acció, combinada amb les diverses gestions fetes des de l'Associació de Veïns de Bonavista, han aconseguit que l'Ajuntament hagi revocat el permís de la terrassa en aquest punt.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: