Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Barri Horts de Miró es bolca en la IV Fira de l'Hort

Les festes del barri reusenc es celebren el dissabte 14 de juliol, amb el mercat d'artesans i la mostra d'oficis, una xerrada sobre horts urbans, concerts i espectacles per a la canalla

El senyor Pau dels Horts de Miró, el gegant que va estrenar el 2015 l'associació de veïns El senyor Pau dels Horts de Miró, el gegant que va estrenar el 2015 l'associació de veïns AV HORTS DE MIRÓ
Veïnatge Josep Cartanyà
Dijous, 12 Juliol 2018 19:22

La IV Fira de l'Hort donarà el tret de sortida a les festes del Barri Horts de Miró de Reus el proper dissabte 14 de juliol, a 09h del matí, a la plaça de l'Abat Oliba, amb la Plantada dels gegants, que faran una cercavila per tot el barri repartint el programa de la festa de l'Hort. Quan torni a la plaça faran una ballada final.

Un dels eixos centrals de les festes serà la Fira d'artesans i productes de proximitat, que també presenta la Mostra d'oficis, i que estarà present durant tota la jornada, de les 10 a les 21h. Entre les 11 i les 13h es faran activitats diverses per a la canalla. I a continuació, de les 13 a les 16h, se celebrarà el tradicional dinar popular del barri, protagonitzat pels bars i les paradetes de la plaça.

Les activitats per a la canalla es reprendran, de 18 a 20h. A les 18:30h, la IV Fira de l'Hort oferirà la conferència 'Horts Urbans: vols fer el teu hort al barri?'. 

Sorteig de tres paneres de més de 250 euros

Cap a les 20h, a la mateixa plaça de l'Abat Oliba, es sortejaran tres paneres amb productes de proximitat i consumicions als comerços del barri, que està valorat en més de 250 euros.

Activitats a les places Horts de Miró i Xemeneia del Gas

Tot i que la plaça de l'Abat Oliba serà l'epicentre de les festes, també se celebraran activitats en altres places del barri. La plaça Horts de Miró acollirà, de les 10 a les 13h, espectacles d'animinació de petit format i classes de circ a càrrec de Reus Circ Social. Durant la mateixa franja horària també es jugaran partides simultànies d'escacs, organitzades pel Club d'Escacs Reus.

L'activitat de la plaça Xemeneia del Gas es concentrarà a la tarda. A les 17:30h, es farà un berenar popular de Menjablanc de Reus i coca de Kalavia. A les 18:30h, hi haurà un contacontes per a la canalla i, a les 18:45h, es podrà gaudir de les titelles amb en Matito i amics, i l'Arnau Colom, tots ells, veïns del barri.

Sopar i música a la plaça de Paco Candel (plaça de la Porta)

Els veïns i veïnes del barri podran gaudir, de 20 a 21h, d'un sopar de carmanyola on cadascú portarà menjar que podrà compartir amb la resta.

Pel que fa a l'apartat musical, el grup Julivert oferirà a les 21h un concert amb cançons populars i de taverna en català, castellà, euskera i occità. A les 23:30h, serà el torn de l'actuació del grup de rumba Bali Cejas, que tancarà la revetlla del Barri Horts de Miró.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: