Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enderroquen el tòtem de Parc Riu Clar

Després d'un any i mig de reivindicacions veïnals, l'Ajuntament de Tarragona ha procedit a la retirada de la tanca publicitària gegant que hi havia a l'entrada del barri

Moment de l'operació de la retirada del tòtem publicitari al barri de Parc Riu Clar de Tarragona, aquest dimecres 11 de juliol Moment de l'operació de la retirada del tòtem publicitari al barri de Parc Riu Clar de Tarragona, aquest dimecres 11 de juliol CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Juliol 2018 21:07

Han estat unes quantes hores de maniobres, però finalment, els operaris enviats per l'Ajuntament de Tarragona han retirat el tòtem publicitari gegant que estava instal·lat, des del desembre del 2016. Un any i mig llarg després, avui ha arribat l'últim capítol d'aquest conflicte que va enfrontar els veïns amb l'empresa responsable de la instal·lació, Annunzia Publicidad Exterior SL. Finalment, ha estat l'Ajuntament qui ha assumit l'operació ja que l'empresa es va negar de bon principi a retirar la tanca.

Cal recordar que, el passat 28 d'abril del 2017, l’Ajuntament va fer un primer pas desconnectant la il·luminació del tòtem de Parc Riuclar i va tapar amb pintura la seva publicitat, davant l’incompliment de què se li va ordenar a l’empresa responsable.

La Junta de Govern Local celebrada el 6 d’abril anterior va acordar ordenar a Annunzia Publicidad Exterior SL. que, en el termini d’un mes, enderroqués el tòtem publicitari instal·lat a l'entrada del barri, deixant el terreny en l’estat en què es trobava abans de la comissió de la infracció, ja que l’Ajuntament -per una resolució del 22 de febrer- li va denegar la legalització que havia sol·licitat. També se li ordenava que en un termini de tres dies, comptats des de l’endemà de la recepció de la notificació de la resolució, desconnectés la il·luminació del tòtem publicitari i tapés la publicitat existent, en tant no enderroqués el tòtem publicitari. Però l'empresa va fer cas omís a les resolucions.

L'associació de veïns Amics de Parc Riu Clar ha celebrat la retirada del tòtem -una operació que esperaven des de feia temps- per les molèsties que ocasionava pel seu imparcte a la imatge del barri com també per l'acumulació de brutícia i altres elements que provocaven inseguretat al seu voltant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: