Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cursa solidària de la Vall de l'Arrabassada es farà fora de Tarragona

Els veïns van proposar que la cursa nocturna del 30 de juny fós un event solidari dels Jocs però l'Ajuntament no ho va acceptar per evitar-ne la coincidència / El Running Music Festival es farà al Lumine Beach Club 

Imatge d'una edició anterior de la Cursa Solidària Vall de l'Arrabassada i Músics, que enguany es celebrarà al Lumine Beach Club de Salou a favor de la Fundació Noelia Imatge d'una edició anterior de la Cursa Solidària Vall de l'Arrabassada i Músics, que enguany es celebrarà al Lumine Beach Club de Salou a favor de la Fundació Noelia ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Josep Cartanyà
Dilluns, 04 Juny 2018 12:44

La desena edició de la Cursa solidària de la Vall de l'Arrabassada i Músics - Running Music Festival-, que tindrà lloc el proper 30 de juny a favor de la Fundació Noelia, no es podrà celebrar a la ciutat de Tarragona, com era el desig de l'associació de veïns, organitzadora de l'esdeveniment. L'Ajuntament de Tarragona va requerir el mes de maig a l'entitat veïnal un canvi de dates per no coincidir amb la celebració dels Jocs Mediterranis (del 22 de juny a l'1 de juliol). Els veïns pensen tot el contrari ja que, coincidint amb el desè aniversari tant de la cursa com de l'assocació de veïns, "vam voler fer-la el 30 de juny per atraure més participants i vam pensar que seria una bona data per organitzar un event esportiu i benèfic relacionats amb els Jocs", explica Josep M. Bertran, president de l'AV Vall de l'Arrabassada i Músics, alhora que recorda que "a la nit, ja no hi ha ha proves esportives i només queda la clausura dels Jocs, l'endemà 1 de juliol".

L'Ajuntament també argumentava que, per aquelles dates, el consistori no disposarà de "recursos municipals" i que s'estan fent obres al passeig marítim. Bertran, però, discrepa d'aquestes raons. En matèria de seguretat, diu que "cada any que han requerit la presència de la Guàrdia Urbana hem rebut una parella d'agents que l'únic que fan és obrir la cursa i seguir el recorregut" i, pel que fa a les obres, recorda que "no fa gaire que, en plenes obres, es va celebrar la bicicletada popular en una part del passeig marítim ".

La cursa solidària o Running Music Festival, amb DJ's de luxe

Finalment, l'AV Vall de l'Arrabassada i Músics podrà celebrar la cursa/caminada solidària de 5km o Running Music Festival el dia 30 de juny, a les 21:30h, a les instal·lacions del Lumine Beach Club (Salou), un dels principals patrocinadors. Segons Bertran, "no era possible fer córrer la data perquè ja la teníem reservada pels quatre DJ's de renom que actuaran com a fi de festa". De fet, la incorporació al cartell de les actuacions dels DJ's Álex in Black, Jordi Carreras, Juanjo Martí i Andrée Vicenzzo ha atret més patrocinadors "i això resulta beneficiós per a la Fundació Noelia, a la que es farà el donatiu els beneficis de la cursa".

Les inscripcions es poden fer a través del web d'Atletic Events (suport tècnic de la cursa) o al web runningmusicfestival.com.

La Fundació Noelia

La Fundació Noelia treballa per a la investigació i la cura de la Distròfia Muscular Congènita per dèficit de col·lagen VI, que està classificada entre les conegudes com a "Malalties Rares". L'objectiu de la cursa és, a més de recollir fons, donar veu aquesta malaltia minoritària, degenerativa i sense cura a dia d’avui i fer-la visible a la societat mèdica i la societat en general.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: