Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Tarragona Centre fa vuit anys que denuncien l'estat d'abandonament d'un solar del carrer Unió

L'AV Tarragona Centre critica que el solar s'ha convertit en un espai ple de matolls amb risc d'incendi/ Ara està llogat per una constructora que n'utilitza una part per desar-hi màquines i eines

Imatge del solar ple de matolls i males herbes Imatge del solar ple de matolls i males herbes CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Febrer 2018 19:11

L'associació de Veïns Tarragona Centre ha denunciat davant l’Ajuntament en nombroses ocasions - fins a 11 per escrit i 5 o 6 en les reunions amb el regidor de barri - en els darrers vuit anys l’estat d’abandonament en què es troba el solar del carrer Unió, 43, a l'antic garatge Segarra. A aquestes sol·licituds s'hi ha d'afegir altres queixes particulars de part dels veïns pel mateix tema. L'AV Tarragona Centre afirmat que aquest espai "està ple de matolls i males herbes amb el corresponent risc d’incendi" i denuncia que també ha estat utilitzat per alguns incívics "com a abocador urbà, abocant-hi mobles vells i altres malendreços". El resultat de tot plegat, lamenten, "és una imatge lamentable i un perill per al veïnat".

Segons l'entitat veïnal, durant tots aquests anys, l’Ajuntament "ens ha respost que no podria localitzar al propietari per obligar-lo a executar les obres de neteja i que totes les notificacions resultaven infructuoses, amb la qual cosa, mai s’ha efectuat la neteja i el solar roman en l’estat d’abandonament que hem descrit anteriorment". La sorpresa dels veïns ha estat quan recentment han sapigut que una empresa que executa unes obres de reformes en un edifici proper al solar ha llogat als propietaris l’espai com a magatzem per a desar-hi maquinària i eines. Els veïns es queixen que aquests llogaters "han netejat la part del solar que utilitzen (l’altra continua igual) i tal com han estipulat hi guarden els seus materials".

Vuit anys

Els veïns es pregunten com pot ser que "una reclamació que portem vuit anys fent a l’Ajuntament infructuosament, de la nit al dia és executada per un privat", alhora que tampoc entenen "com és possible que en 8 anys l’Ajuntament de Tarragona no hagi pogut notificar els propietaris i actuar en conseqüència i en canvi l’empresa que fa les obres els hagi localitzat tan aviat? "L'AV Tarragona Centre conclou que la única resposta és "inoperància màxima".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: