Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Taula Comunitària del Vendrell, objecte d’estudi de la URV

Un grup d’estudiants del Grau d’Educació Social estan realitzant un estudi sobre els beneficis d’aquest projecte comunitari

Imatge del grup d'estudiants d'Educació Social de la URV que estudiaran la Taula Comunitària del Vendrell Imatge del grup d'estudiants d'Educació Social de la URV que estudiaran la Taula Comunitària del Vendrell CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Febrer 2018 11:16

L’estudi, realitzat per 8 alumnes de l’assignatura ‘Comunitat, Entorn Social i Acció Comunitària’ del grau d’Educació Social de la URV, té com a objectiu analitzar el projecte comunitari que s’està duent a terme al Vendrell des de fa 3 anys.

L’objectiu del treball ha estat fer una primera diagnosi i analitzar què fa i com funciona la Taula Comunitària, quin impacte ha tingut en les entitats i en el barri de Ca l’Escori i els Pisos Planas, i quines propostes es podrien emprendre per millorar la tasca que promou la taula.

La següent fase del treball, que es durà a terme fins al mes de juny, consistirà a estudiar la viabilitat d’aquestes propostes i mirar d’engegar-ne algunes que permetin continuar millorant la convivència i la cohesió social al barri de Ca l’Escori i els Pisos Planas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: