Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El projecte d’intervenció comunitària integral arrenca a Nou Cambrils

La proposta neix amb la voluntat d’afavorir i millorar els espais per a la convivència, la integració social i el coneixement entre cultures

 Fotografia del Consell de Barri de Nou Cambrils celebrat el passat 15 de gener Fotografia del Consell de Barri de Nou Cambrils celebrat el passat 15 de gener CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Gener 2018 09:42

Amb la realització d’un nou pla d’integració comunitària a Nou Cambrils i més endavant a l’Eixample i l’Eixample Port, l’Ajuntament de Cambrils té l’objectiu de fomentar la interacció i la col·laboració entre diverses comunitats culturals, promoure l’acció comunitària, ajudar a enfortir la comunitat veïnal i generar propostes i accions conjuntes de caràcter lúdic i formatiu, entre altres objectius.

Per aconseguir-ho, s’ha posat en marxa aquest projecte integrat en el Pla de Ciutadania, Diversitat i Cohesió de l’Ajuntament de Cambrils 2016-2019. S’ha realitzat una reunió on han participat l’Associació per la Creació d’Estudis i Projectes Socials, entitat responsable del projecte, membres del Consell de Barri, l’Associació de veïns de Nou Cambrils i membres de la Nova Associació Cultural Gitana de Cambrils.

Aquesta proposta de dinamització i intervenció sociocomunitària està previst que es desplegui en dos barris més del municipi: l’eixample i l’Eixample Port. Pròximament el projecte també arribarà al barri Eixample Platja, que s’ha afegit posteriorment arran de l’ampliació del contracte de prestació de servei, en el marc de les actuacions municipals vinculades a mantenir i enfortir la cohesió social en el municipi, compromesa arran l’atemptat del mes d’agost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: