Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Reus cedeix una caseta per a l’activitat dels veïns del Barri Montserrat

La cessió de la caseta prefabricada vol fomentar iniciatives ciutadanes impulsades per l'associació de veïns

Acte de signatura del conveni entre l’Ajuntament de Reus i l’Associació de Veïns Barri Montserrat Acte de signatura del conveni entre l’Ajuntament de Reus i l’Associació de Veïns Barri Montserrat CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Gener 2018 14:57

L’Ajuntament de Reus i l’Associació de Veïns Barri Montserrat han formalitzat, aquest dissabte 27 de gener, el conveni per a la cessió d’una caseta prefabricada ubicada en una finca de titularitat municipal al carrer Mas d’Aixemus 11-15. La cessió vol promoure i fomentar iniciatives ciutadanes impulsades per l’entitat veïnal.

L’acte de signatura, presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha anat a càrrec de Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, i Domingo Martínez, president de l’associació de veïns; i tancarà una programació festiva organizades des de l’entitat, amb una cercavila pel barri, a càrrec de la Banda La Verònica, i una ballada de gegantons i elements festius de les associacions de veïns del Carrilet i el barri Gaudí.

El conveni condiciona l’ús de la caseta al desenvolupament de les activitats pròpies de l'associació, que facin possible la participació ciutadana, reforcin la convivència i obrin espais i oportunitats de desenvolupament personal.

La cessió és fruit d’una proposta del grup municipal del Partit Popular acceptada pel govern de Reus i introduïda en el pressupost de l’Ajuntament de 2016.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: