Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils organitza dos tallers per atendre les necessitats dels barris

L’ajuntament convoca a tot el veïnat del Regueral, Cambrils Badia i Sol Cabrils per millorar la convivència del barri

Plànol de la distribució de barris a Cambrils Plànol de la distribució de barris a Cambrils CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Gener 2018 12:18

L’Ajuntament de Cambrils ja organitzat dos tallers enfocats a millorar diversos barris de la ciutat, pe això es convoca a tot el veïnat del Regueral, Cambrils Badia i Sol Cambrils els dies 6 i 15 de febrer a les 19 hores a l’hotel Tryp Port Cambrils.

Aquesta activitat forma part d’un procés participatiu i cooperatiu que es desenvoluparà durant els mesos de gener, febrer i març i servirà per elaborar un pla d’acció que marcarà els principals àmbits de millora dels barris, a més d’intentar afavorir el sentiment de pertinença a als municipis i dinamitzar la zona durant tot l’any. Per fer-ho la base d’aquest pla, aprovat pel Consell de Barris, és identificar, juntament amb la ciutadania i els veïns, les problemàtiques i reptes dels barris, per després poder definir propostes concretes de millores.

Cal tenir en compte que aquests barris conformen un espai urbà particular: per una banda hi ha una elevada estacionalitat d’estiuejants de segona residència, i per l’altra un gran nombre de veïns que hi viuen tot l’any i que reivindiquen fer una reflexió conjunta amb tots el veïnat i l’Ajuntament sobre les possibles millores d’aquests barris. El president de l’associació de veïns del Regueral, Leonardo Roca assegura la importància de traçar “un pla d’acció viable” per aconseguir realitzar les propostes de la ciutadania.

Un pla personalitzat

Degut a les particularitats de cada barri es busca l’eina participativa més adequada. Per això, en els barris de Nou Cambrils i Eixample vila s’hi desenvolupen treballs amb una perspectiva de dinamització comunitària que afavoreixi la cohesió social i la mediació. Pel que fa als barris de Regueral i Cambrils Badia i Sol Cambrils, primer s’hauran de realitzar els tallers programats el 6 i 15 de febrer per conèixer la realitat social dels veïns i les seves necessitats.

Publicitat