Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Tallen els pins de la plaça de Catalunya

Els veïns van anunciar dies enrere que durien a la fiscalia la decisió del consistori reusenc, disposat a tallar-los per seguretat

Imatge de la plaça Catalunya de Reus, aquest dilluns al matí, en plena tala dels pins Imatge de la plaça Catalunya de Reus, aquest dilluns al matí, en plena tala dels pins CEDIDA
Veïnatge
Dilluns, 27 Novembre 2017 14:20

Els operaris que s'ocupen dels treballs de reforma de la plaça Catalunya han talat aquest dilluns al matí els pins de l'espai. Malgrat un acord amb els veïns de la zona per mantenir-los-hi després de les obres, des del consistori es va apuntar dies enrere que els arbres, d'entre 40 i 50 anys, s'havien de talar per raons de seguretat.

Gepec i els veïns, en contra

El moviment veïnal havia criticat hores abans que l'Ajuntament no els hagués comunicat aquest canvi de parer, i d'aquesta manera es van iniciar una sèrie de protestes que van desembocar en una convocatòria de roda de premsa al costat de Gepec per avançar que durien el cas a la fiscalia.

Des del col·lectiu ecologista es va apuntar que existeixen mesures tècniques adients per conservar els pins tot i els treballs dels operaris, mentre que el regidor d'Urbanisme, Marc Arza, va argumentar que les arrels dels pins són superficials i que malgrat respectar les queixes dels veïns, calia talar-los per seguretat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: