Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Música als Barris de Reus

Aquest cap de setmana s'han programat concerts al Barri Mas Vilanova, al Barri Fortuny i a la Urbantizació Blancafort

Imatge d'arxiu de les festes del Mas Vilanova de Reus Imatge d'arxiu de les festes del Mas Vilanova de Reus CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 27 Octubre 2017 17:46

'Música als Barris' segueix aquest cap de setmana el cicle de concerts amb la Banda Simfònica de Reus i el grup Garbuix. La Capital de la Cultura Catalana arriba fins als barris de la ciutat amb l'objectiu de difondre la cultura local en espais on normalment no es realitzen activitats.

El proper dissabte 28 d'octubre, a les 19:00h, al carrer de l'Àliga de Reus (Barri Mas Vilanova) i el diumenge 29 d'octubre, a les 18:00h, a la plaça Gabriel Ferrater (Barri Fortuny), tindrà lloc un concert de la Banda Simfònica de Reus dirigida per Joan Ramón Reverté, una formació creada enguany. El seu repertori és molt divers i en aquesta ocasió oferiran bandes sonores de pel·lícules. La formació va assolir aquest estiu el tercer lloc en la seva categoria en el concurs mundial de WMC 2017 realitzat a Holanda el passat mes de juliol.

D'altra banda, el diumenge 29 d'octubre, a les 13.00h, al carrer d'Anglaterra (Urbanització Blancafort) hi haurà un concert vermut amb el grup Garbuix. Es tractad d'un duet que presenta una mica de klezmer, balcan i gipsy amb un polsim de jazz Manouche, unes gotes de música francesa i un pensament de tango. El grup està format per Albert Carbonell (violí) i Albert Galcerà (acordió).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: