Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Preocupació per la presència de rates a Torreforta

Els veïns del barri tarragoní alerten de la presència de rates al voltant de l'Escola Torreforta

Una rata voltant aquest dijous, al migdia, pel transformador elèctric situat al costat de l'Escola Torreforta Una rata voltant aquest dijous, al migdia, pel transformador elèctric situat al costat de l'Escola Torreforta CEDIDA
Veïnatge Josep Cartanyà
Dijous, 15 Juny 2017 17:24

Els veïns de Torreforta han vist com la presència de rates s'ha anat incrementant en els darrers dies fins al punt que, fins i tot, es passegen en plena llum del dia: "Ara ja es poden veure rates de grans dimensions tombant per la tanca de l'escola Torreforta o al voltant del transformador", assegura Modesto Pallejà, president de l'AV Plaça del Primer de Maig. Pallejà també alerta del perill que suposa la presència d'aquests rossegadors ja que "encara ens trobem en temporada escolar i hi ha el risc que una rata d'aquestes mossegui a un nen petit". Segons els veïns de la zona, les rates es van començar a veure de nit però, a mesura que passaven els dies, es van fer visibles de matinada i durant el dia: "Hi ha un veí que avui, a les 06h, ha vist un grup de cinc o sis rates juntes", explica Pallejà.

El president de l'associació de veïns va comunicar ahir la situació al regidor d'Espais Públics de Tarragona, José Luís Martín, que em va prendre nota. Els veïns també el van posar al corrent de la presència de paneroles pels carrers i façanes de les cases.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: