Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

EMATSA reparteix aigua embotellada entre els afectats per les obres de la Part Baixa

D’aquesta manera els abonats han disposat d’aigua potable durant els treballs de millora al barri tarragoní

Imatge del punt on s'ha repartit l'aigua embotellada de l'aixeta als afectats per les obres Imatge del punt on s'ha repartit l'aigua embotellada de l'aixeta als afectats per les obres CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Juny 2017 17:33

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) ha instal•lat una carpa al carrer Rebolledo de la Part Baixa de Tarragona per repartir aigua de l’aixeta embotellada. El motiu ha estat la instal·lació de noves vàlvules en punts estratègics del barri tarragoní que s’ha allargat des de les 9h fins les 15h per millorar la funcionalitat de la xarxa d’aigua potable. Amb aquesta renovació es podran fer reparacions o manteniments a diferents punts de la xarxa sense la necessitat d’haver de tallar l’aigua a la totalitat del barri.

Ematsa disposa des del mes de març d’una planta embotelladora de l’aigua de l’aixeta amb l’objectiu de disposar d’aigua embotellada per talls de subministrament d’aigua de llarga durada –un mínim de quatre hores-.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: