Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Entitats veïnals de Llevant s’oposen al pagament de la taxa per a fer activitats al local

L’Ajuntament de Tarragona les obliga a pagar uns 800 euros per a obtenir la llicència d’activitats en locals municipals

L'AV Valls de l'Arrabassada i Músics té la seva seu social en un local municipal ubicat al complex sanitari Santa Tecla de Llevant L'AV Valls de l'Arrabassada i Músics té la seva seu social en un local municipal ubicat al complex sanitari Santa Tecla de Llevant JOSEP CARTANYÀ
Veïnatge Josep Cartanyà
Dilluns, 15 Mai 2017 09:03

La Federació d’Associacions de Veïns de Llevant (FAV) i l’AV Vall de l’Arrabassada i Músics s’han mostrat “sorpreses” davant de l’obligatorietat d’haver de pagar una taxa municipal d’uns 800 euros per a obtenir una llicència per realitzar activitats al seu local. L’AV Vall de l’Arrabassada i Musics té la seu social com a llogatera d’un local municipal situat en uns baixos que forma part del complex de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla de Llevant i que només s’utilitzava com a col·legi electoral.

Després de l’acord de cessió del local, l’Ajuntament va enviar el passat mes de desembre a l’associació de veïns un requeriment de documentació per legalitzar l’activitat: “La sorpresa va ser quan vam veure que aquesta activitat tenia un preu”, explica el president veïnal, Josep Maria Bertran, alhora que considera “una aberració, que una associació de veïns hagi de pagar una taxa per a fer activitats sense ànim de lucre, com si es tractés d’una activitat econòmica”.

La Federació de Veïns de Llevant, situada en un local municipal a sota del centre cívic Llevant, també ha rebut la mateixa notificació. La portaveu de la FAV, Elvira Vidal, anuncia que recorreran la taxa i demana “que es canviï l’ordenança fiscal que no preveu casos d’excepció per a les cessions a entitats sense ànim de lucre o amb objecte social”. Finalment, Vidal es pregunta: “M’agradaria veure si els centres cívics municipals tenen llicència d’acitivitats”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: