Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Queixes pel preu “abusiu” de l'aigua a la Pobla de Montornès

Els veïns protesten cada dimarts, des de fa un any, a les portes de l'ajuntament

Josep López, a la dreta, amb un advocat i un altre veí, a les portes de l'ajuntament Josep López, a la dreta, amb un advocat i un altre veí, a les portes de l'ajuntament J.L.
Veïnatge Carina Filella / El Punt Avui
Dijous, 11 Mai 2017 08:25

Ja fa més d'un any que denuncien el preu abusiu de l'aigua i per això els veïns de la Pobla de Montornès volen intensificar les accions de protesta. “No se'ns pot doblar el preu de l'aigua; fa més d'un any que puja la tarifa i això és abusiu”, lamenta Josep López, que cada dimarts, juntament amb altres afectats, es planta a les portes de l'ajuntament per recollir signatures i que ara pensen a convocar una manifestació al poble. Va ser el mateix López qui va impulsar l'associació de veïns la Pobla de Montornès Moviment Veïnal, per fer front comú per l'augment del preu de l'aigua.

L'Ajuntament va adjudicar fa un any el servei de subministrament de l'aigua del municipi a Aqualia. Els veïns critiquen que el consistori no els ha facilitat la informació sobre les condicions del contracte amb aquesta empresa adjudicatària: “Hem presentat diverses instàncies a l'Ajuntament i encara no ens han contestat”, lamenta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: