Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona acollirà l'assemblea del moviment veïnal català

La reunió de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) se celebrarà el 18 de març al Centre Cívic de Sant Salvador

El Centre Cívic de Sant Salvador de Tarragona acollirà l'assemblea de la CONFAVC El Centre Cívic de Sant Salvador de Tarragona acollirà l'assemblea de la CONFAVC CEDIDA
Veïnatge Josep Cartanyà
Diumenge, 05 Març 2017 01:14

La Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) celebrarà el 18 de març la seva 32a assemblea general al Centre Cívic de Sant Salvador de Tarragona. Amb el lema 'Som barris, fem comunitat', l’assemblea veïnal se centrarà enguany en la transparència dels ajuntaments cap als ciutadans i la situació de la sanitat.

Al matí, es programaran les xerrades 'Control, eina de defensa dels serveis públics', a càrrec de Fernando Urruti, interventor municipal; 'La reforma de l’atenció primària', amb el Dr. Jordi Monedero, adjunt a la Direcció General de Planificació del Departament de Salut, i es presentarà el mapa de sanitat de Catalunya pel 2017. En acabar, els representants veïnals faran una visita cultural per la ciutat. El president de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), Antoni Peco, destaca que és el segon cop que el moviment veïnal català es reuneix a Tarragona, a la vegada que considera important trobades com aquesta per posar en comú els problemes dels ciutadans i intercanviar possibles solucions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: