Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 1.180 firmes per aturar l'excés de soroll a Tarragona

La plataforma Farts de Soroll de la Part Alta es reuneix amb el síndic de greuges

La plataforma veïnal, en l'entrega de signatures al síndic Rafel Ribó La plataforma veïnal, en l'entrega de signatures al síndic Rafel Ribó CEDIDA
Veïnatge Agnès Llorens
Dijous, 09 Febrer 2017 08:18

La plataforma ciutadana Farts de Soroll continua la seva croada a favor de garantir el silenci i el descans dels veïns de la Part Alta de Tarragona durant les hores de descans. Així ho confirmen membres d'aquesta agrupació ciutadana, que aquesta setmana van assistir a la presentació de conclusions de la campanya 2016 del Síndic de Greuges de Catalunya, una ocasió que la plataforma va aprofitar per entregar en mà el total de 1.183 signatures que han recollit a favor de garantir la convivència veïnal i les celebracions a la ciutat i, d'una manera especial, al nucli antic.

“El síndic ens ha aconsellat que continuem endavant amb la nostra reivindicació, ja que el dret al descans preval sobre qualsevol altra activitat legal”, confirma la entitat, que avança que l'expedient continua obert i que el síndic ja ha enviat un segon requeriment a l'Ajuntament de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: