Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde de Tarragona accepta consensuar el nou pla urbanístic de la Budellera

En una reunió matinguda amb els veïns de Llevant, Ballesteros ha dit que descarta que el nou pla estigui llest en un mes

Bosc a la zona de la Budellera Bosc a la zona de la Budellera EL PUNT AVUI
Veïnatge Josep Cartanyà
Divendres, 03 Febrer 2017 11:17

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha comunicat avui als veïns de Llevant la seva voluntat a dialogar i consensuar el nou pla parcial urbanístic de la Budellera. En acabar la reunió, la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de l’Àrea de Llevant (FAV), Gemma Fusté, s’ha mostrat satisfeta per l’actitud de l’alcalde, qui s’ha compromès a activar les taules de diàleg –amb representants veïnals i d’entitats- amb l’objectiu de trobar el consens sobre el nou pla que es vol presentar per la Budellera. Fusté celebra que “ara tots fiquem el cronòmetre a zero i començarem de nou”.Durant la trobada, Ballesteros també ha descartat que el nou pla parcial estigui llest per aprovar en un mes.

La representant de Llevant també s’ha referit a la importància que tindrà que el projecte s’hagi de fer fases, tal com va determinar la Comissió Territorial d’Urbanisme (CTU) del Camp de Tarragona –òrgan depenent de la Generalitat-. Fusté ha dit a l’alcalde que “ara no toca fer un projecte tan faraònic” i que cal que les taules de diàleg també serveixin “per reflexionar en quina mida i per on ha de créixer Tarragona”, un plantejament que Ballesteros ha vist amb bons ulls. En matèria de creixement, la presidenta de la FAV ha recordat que “hi ha zones urbanitzades pendents d’edificar com la de Joan XXIII que possiblement siguin prioritàries”.

Finalment, els veïns de Llevant han comunicat a l’alcalde que la implantació d’equipaments i serveis en aquests barris no ha d’estar lligada necessàriament al creixement de la Budellera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: