Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les comunitats hauran de solucionar els problemes d’accessibilitat dels habitatges

El Col·legi tarragoní d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació matisa que el termini màxim és fins el 4 de desembre

Imatge d'una de les rampes d'un edifici per facilitar l'accés. Imatge d'una de les rampes d'un edifici per facilitar l'accés. CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Gener 2017 17:21

Aquest 2017 és un any clau perquè les comunitats de veïns solucionin els problemes d’accessibilitat que pateixen encara molts edificis d’habitatges de totes les ciutats. Abans del proper 4 desembre, hi ha temps per a solucionar els problemes abans no entri en vigor el Reial Decret Legislatiu 1/2013.

Des del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COOAATT), es matisa que es tracta de solucionar la mobilitat a les persones que porten cotxets de nadons, a la gent gran, a les dones embarassades o a les persones amb discapacitat que són els qui tenen més problemes quan al seu edifici només s’hi pot accedir per unes escales.

El COAATT recorda que la normativa estableix que cal aplicar solucions i que aquestes passen per instal•lar rampes d’accés, cadires salva-escales, plataformes salva-escales, elevadors verticals o ascensors. Qualsevol d’aquests elements acaba amb el problema i facilita la vida als altres. El Col•legi d’Aparelladors assessora a qualsevol comunitat de veïns que vulgui resoldre dubtes i posa a la disposició de les comunitats, i també de particulars, el portal on es pot contactar i contractar al millor professional tot demanant pressupost i buscant la solució més adient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: