Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bonavista vol fomentar la convivència cívica

Els veïns del barri i l'Ajuntament de Tarragona signen un decàleg de bones pràctiques

El centre cívic de Bonavista es va omplir dijous de gom a gom durant la signatura del pacte cívic El centre cívic de Bonavista es va omplir dijous de gom a gom durant la signatura del pacte cívic AGNÈS LLORENS
Veïnatge Agnès Llorens
Dilluns, 30 Gener 2017 08:28

Fomentar la convivència al barri de Bonavista de Tarragona i millorar la qualitat de vida de les persones que hi viuen. Aquest és l'objectiu comú que persegueixen els veïns del barri, que dijous de la setmana passada van rubricar el pacte cívic, un decàleg de bones pràctiques que preveu marcar el camí del que han de ser les línies mestres per garantir que tant les entitats com la ciutadania d'aquesta zona de la ciutat puguin conviure en millors condicions als espais comuns. “Volem donar resposta a la necessitat d'establir normes de civisme que regulin la vida al barri, que ara mateix no hi són, i aquest fet dificulta i fa més incòmoda la vida dels que hi vivim”, diu Diego Castro, veí de Bonavista i impulsor del pacte cívic, un full de ruta que, en paraules de Castro, ha estat elaborat “pels mateixos ciutadans i entitats del barri, no des de fora, perquè si el document sorgeix de nosaltres serà molt més fàcil que es compleixin els punts que s'hi inclouen”.

El centre cívic del barri es va omplir dijous per donar suport a aquest pacte social, en un acte que va tenir la presència de representants de moltes de les associacions que han contribuït a redactar-lo. El document recull algunes pautes, com ara la necessitat de garantir el descans dels veïns, netejar els excrements d'animals domèstics a la via pública, respectar el mobiliari urbà i arranjar aquells parcs i espais que estiguin en mal estat, entre d'altres. També es posarà en marxa un equip de mediadors per facilitar que es compleixin els diversos punts que s'hi proposen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: