Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona crearà un parc infantil on hi havia una font a la plaça de la Farinera, a Torres Jordi

Aquesta obra és una proposta guanyadora els Pressupostos Participatius 2021-2022

Aquest matí s’han iniciat les obres a la plaça Domènech Batet i Mestres, més coneguda com a plaça de la Farinera Aquest matí s’han iniciat les obres a la plaça Domènech Batet i Mestres, més coneguda com a plaça de la Farinera AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Setembre 2022 10:56

Aquest matí s’han iniciat les obres a la plaça Domènech Batet i Mestres, més coneguda com a plaça de la Farinera, per tal de convertir l’espai que ocupava una font en un espai de joc per als infants. El termini d’execució previst és de 3 setmanes.

Aquesta obra respon a la proposta guanyadora realitzada per la Sra. Ingrid, veïna del barri, en el marc del procés participatiu que es va dur a terme mitjançant els Pressupostos Participatius 2021-2022 promoguts de l’Ajuntament de Tarragona. “Estem en plena fase d’execució dels pressupostos participatius. Amb aquesta intervenció aconseguim la millora del barri a proposta del mateix barri i amb la participació dels veïns, que és el propòsit d’aquests pressupostos”, apunta la consellera de Districtes, Paula Varas. I afegeix: “Aquest govern creu i molt en la participació ciutadana en els assumptes públics i en la millora dels municipis”.

Les actuacions que es realitzaran són: l’obertura de pas en les seccions de l’actual font, l’anivellament i adequació del terra amb paviment de seguretat per l’ús lúdic dels infants i la instal·lació d’elements de joc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: