Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus licita les obres de millora de l'asfalt en diferents carrers per 400.000 euros

Enguany es millorarà l'Av. dels Jocs Olímpics i els carrers del Roser (entre Vilallonga i Muralla), Benidorm (entre Miami i Peníscola) i Castellvell (entre Passeig Mata i Tívoli)

Obres d'asfaltat a l'avinguda Pere el Cerimoniós de Reus Obres d'asfaltat a l'avinguda Pere el Cerimoniós de Reus REUS.CAT
Urbanisme Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Agost 2022 10:58

L'Ajuntament de Reus ha publicat la licitació del contracte d'obres del pla d'asfaltat corresponent a les anualitats 2022 i 2023, i dona continuïtat així a les obres de millora del paviment de la ciutat executades en els darrers mesos. Els dos projectes preveuen inversions per un import de 399.261,65 euros (IVA inclòs) i la previsió és iniciar les obres a finals d'enguany; i el te rmini d'execució de les obres és de quatre mesos per a cada un dels dos lots en que es divideix el contracte.

Els carrers inclosos en l'anualitat 2022 que seran objecte de millora del paviment són: Av. Jocs Olímpics; carrer del Roser (entre Vilallonga i Muralla); carrer Benidorm (entre Miami i Peníscola); i carrer de Castellvell (entre Passeig Mata i Tívoli). El pressupost base de licitació del contracte d'obres és de 199.309,65 euros (IVA inclòs).

El projecte relatiu a l'anualitat 2023, que està en tràmit a punt de ser aprovat, inclou com a carrers on actuar els següents: Rotonda de la Pastoreta; carrer de Misericòrdia (entre places Pastoreta i Hèrcules); i carrer de Jaume I (entre plaça d’Hèrcules i Pere el Cerimoniós). El pressupost base de licitació de 199.952,00 euros (IVA inclòs).

Altres actuacions a la via pública

Aquests dos paquets d'inversions formen part dels contractes per al desplegar les dues darreres anualitats dels plans directors de manteniment de la via pública, que suposaran una inversió d'1,3 milions d'euros, amb actuacions en: Voreres i passos de vianants; mobiliari urbà i jocs infantils; enllumenat públic; jardineria; i fonts ornamentals i de boca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: