Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils comença els treballs de pavimentació final de la Rambla Jaume I

En els propers dies també es substituiran les lluminàries antigues i es soterraran els creuaments de línies elèctriques

Imatge de l'inici dels treballs de pavimentació i col·locació de la rigola central de la Rambla Jaume I de Cambrils Imatge de l'inici dels treballs de pavimentació i col·locació de la rigola central de la Rambla Jaume I de Cambrils AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Agost 2022 18:51

L’alcalde en funcions de Cambrils, Enric Daza, i l’arquitecte municipal responsable de la direcció d’obra, Víctor Pujol, han fet una visita d’obres coincidint amb l’inici dels treballs de pavimentació i col·locació de la rigola central de la Rambla Jaume I.

Amb aquests treballs que han començat avui, la Rambla Jaume I continua avançant al ritme previst i assolint noves fites que ens permeten ser optimistes de cara a la finalització de les obres. Cal destacar que durant els dos darrers mesos s’ha dut a terme l’adequació i cimentació de l’espina central de la via, un cop enllestits els subministraments soterrats.

Per l’alcalde en funcions i, a la vegada, regidor d’Obra Pública, Enric Daza, “el canvi de fisonomia de tot l’entorn ja és molt evident. Cada dia que passa, la nova Rambla Jaume I agafa més embranzida i ja es pot apreciar la transformació tan positiva que significarà per al barri del Port però, també, pel conjunt del municipi” i ha afegit que “una obra tants anys reivindicada per veïns i comerciants serà una realitat d’aquí a pocs mesos”. Per Daza “el més important és que hem superat, amb bona nota, les setmanes més decisives de l’estiu, minimitzant les complicacions que una obra d’aquesta envergadura pot produir”.

Substitució de les lluminàries antigues

En els propers dies començaran les obres de substitució de les lluminàries antigues per altres de modernes de baix consum energètic i més sostenibles. En paral·lel també es duran a terme els treballs de soterrament dels creuaments de línies elèctriques que millorarà molt l’aspecte visual.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: