Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà canvia els fanals de les places Mediterrani i Luis del Olmo

S’instal·laran 47 nous punts de llum amb un estalvi en la potència de 1.270 W

L'Ajuntament de Roda de Berà renovarà els fanals de les places Mediterrani i Luis del Olmo L'Ajuntament de Roda de Berà renovarà els fanals de les places Mediterrani i Luis del Olmo AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Urbanisme Redacció Infocamp
Diumenge, 08 Mai 2022 17:27

L’Ajuntament de Roda de Berà continua amb el seu Pla de Renovació de l’Enllumenat Públic i en aquesta nova fase renovarà els fanals de les places Mediterrani i Luis del Olmo i dels carrers Joan XXIII, Constitució i d’una part de l’avinguda del Mar.

Aquests carrers passaran de tenir 24 punts de llum ja obsolets, amb una potència de 3.630W, a un total de 47, amb una potència acumulada de 2.360 W. Així, tot i sumar 23 fanals més, s’aconseguirà un estalvi de 1.270 W, tenint en compte que passarem d’un tipus de fanal de vapor de mercuri, a uns nous models amb tecnologia LED. No es notarà la reducció de la potència quant a la il·luminació de les vies públiques, però si suposarà un estalvi molt important, energètic, ecològic i econòmic.

Els treballs, amb un pressupost d’adjudicació de 15.000 euros, s’han iniciat aquesta setmana i es troben en la fase de la realització de la nova canalització a la plaça Mediterrani, ja que també s’instal·laran fanals al centre de la plaça, on ho hi havia abans, d’acord amb el que fixa l’estudi lumínic efectuat. També s’estan executant les noves plaques base en les noves ubicacions.

Els fanals han estat adquirits a través de la Central de Compres de l’ACM.

Darreres i properes actuacions

Dins d’aquest Pla de Renovació de l’equip de govern, el consistori ja ha canviat més de 300 lluminàries a diferents carrers del municipi dels barris de Marysol, Costa Daurada, Eixample i del nucli urbà, per unes amb tecnologia LED, les quals ofereixen una millor il·luminació amb un cost més baix.

Entre les properes actuacions hi ha la renovació de l’enllumenat del passeig marítim, de l’avinguda Fèlix Martorell i dels focus del camp de futbol municipal. Quant al nou pressupost, es renovaran els fanals del barri de la Barquera, s’executarà la tercera i quarta fase a l’Eixample, la segona fase del canvi de fanals del nucli urbà o la resta de lluminàries que restaran a l’avinguda del Mar, entre d’altres carrers.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: