Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils millora l’accés al municipi per la carretera de Montbrió

La Generalitat iniciarà la setmana que ve la construcció d’una rotonda i properament l’Ajuntament farà l’avinguda de l’Esport i el pont del barranc

Imatge del plànol de situació de l'avinguda de l'Esport de Cambrils Imatge del plànol de situació de l'avinguda de l'Esport de Cambrils AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Urbanisme Redacció Infocamp
Diumenge, 08 Mai 2022 11:54

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat comença la setmana vinent les obres per a connectar la carretera T-312 i la sortida de l’autopista AP-7 de Cambrils amb la futura avinguda de l’Esport, que properament executarà l’Ajuntament de Cambrils, juntament amb la construcció del pont sobre el barranc Verge del Camí.

L’Ajuntament i la Generalitat es van reunir dijous per coordinar aquestes tres obres que han de millorar l’accés al municipi pel nord i connectar-lo estratègicament amb la nova estació de tren, el sector industrial Belianes sud, el parc de Bombers i el nucli urbà.

reunió Cambrils Generalitat

Nova rotonda

Els treballs de construcció de la rotonda compten amb un pressupost de prop d’1 milió d’euros i finalitzaran aquesta tardor. La Generalitat ha adaptat el projecte que va desenvolupar l’Ajuntament de Cambrils per millorar la seguretat i la canalització del trànsit en aquest entorn on la T-312 registra 8.800 vehicles diaris.

El nou giratori tindrà 65 metres de diàmetre i 6 ramals de connexió; la calçada serà de 8 metres d’amplada, amb 2 carrils de 4 metres i amb vorals interiors i exteriors d’1 metre. Es mantindrà el carril de connexió entre la sortida de l’AP-7 i l’entrada a l’A-7, de manera que aquest moviment es pugui realitzar directament sense passar per la nova rotonda.

A més de la construcció de la rotonda, les obres es complementaran amb la instal·lació d’elements que faciliten el drenatge de la carretera, la senyalització horitzontal i vertical, les barreres de seguretat i abalisament, l’enllumenat, plantacions i mobiliari urbà i l’execució de la xarxa soterrada de telecomunicacions.

L'Ajuntament executarà l'avinguda de l'Esport i el pont sobre el barranc

Per altra banda, l’avinguda de l’Esport i el pont sobre el barranc Verge del Camí es van licitar el passat novembre i ja s’han adjudicat. Les obres començaran en les properes setmanes, tan bon punt s’hagin formalitzat els contractes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: