Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà segueix amb la renovació de les canonades de Berà Mar

Es renovaran 1.300 metres de canonada dels carrers Àries, Verge, Lleó i Peixos

L'Ajuntament de Roda de Berà renovarà 1.300 metres de canonada dels carrers Àries, Verge, Lleó i Peixos L'Ajuntament de Roda de Berà renovarà 1.300 metres de canonada dels carrers Àries, Verge, Lleó i Peixos AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 13 abril 2022 12:18

L’Ajuntament de Roda de Berà continua executant inversions per millorar a curt termini la xarxa d’aigua municipal, i aquest any hi ha previstes partides per valor de més de 200.000 euros amb aquesta finalitat, per al canvi de canonades i per a la millora de la xarxa d’aigua municipal.

Fa uns dies el consistori va iniciar la quarta fase de renovació de la xarxa de distribució d’aigua del barri de Berà Mar. Per la importància del projecte, aquest va ser dividit inicialment en cinc fases diferents, i ja se n’han executat tres. Els problemes de subministrament en aquest barri ocasionats pel trencament de canonades eren constants degut a la mala qualitat de les canonades instal·lades en el moment de la seva urbanització, és per això que l’Ajuntament va prendre la decisió al 2019 de renovar-les completament.

Aquesta fase afecta els carrers Àries -on hi treballen actualment-, Verge, Lleó i Peixos, amb una longitud total de 1.303 metres de canonada de polietilè d’alta densitat. El pressupost d’adjudicació és de 81.020,49 euros del qual una part important, 78.530 euros, estan finançats amb el Pla d’Acció Municipal 2021 de la Diputació de Tarragona.

Pel que fa a la cinquena fase, en la qual es renovaran les canonades del carrer Bessons i de la part que resta de l’avinguda del Sol, ja s’ha iniciat el procés de licitació dels treballs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: