Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les places Europa i Catalunya de la Canonja quedaran connectades

L'actuació permetrà connectar la plaça amb una futura zona verda que es troba per sota de la timba de les hortes

L'Ajuntament de la Canonja està duent a terme les obres de renovació i millora de la pavimentació de la plaça Europa L'Ajuntament de la Canonja està duent a terme les obres de renovació i millora de la pavimentació de la plaça Europa AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Febrer 2022 23:16

L'Ajuntament de la Canonja està duent a terme les obres de renovació i millora de la pavimentació de la plaça Europa, que consisteixen en executar dues voreres perimetrals de pedra granet, adossades a les edificacions que donen façana a la plaça. En el centre de la plaça s’hi mantindrà la zona de sauló amb els característics pins mediterranis. S’instal·larà també una nova il·luminació i un banc per seure. A més, l’actuació permetrà connectar la plaça amb una futura zona verda que es troba per sota de la timba de les hortes, i que ja és de propietat municipal. I aquesta nova zona verda connectarà la plaça Europa amb la futura plaça Catalunya.

L’Ajuntament va adjudicar, el 14 d’octubre de 2021, el contracte d’execució de les obres compreses en el projecte d’urbanització de la plaça d’Europa, a l’empresa ACSA, Obras e Infraestructures, SAU, per import de 148.140,12 € (IVA inclòs). Aquesta actuació es troba inclosa al Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, per l’anualitat 2021, i subvencionada per import total de 100.000 €, per acord adoptat per la Junta de Govern de la Diputació, en la sessió celebrada en data 23 de març de 2021.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: