Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Comissió d'Urbanisme aprova inicialment la modificació del PDU per al projecte de Hard Rock

El Pla, que reubica zones verdes i equipaments d'acord amb la sentència del TSJC, serà sotmès a informació pública

La Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona ha aprovat inicialment la modificació del Pla director urbanístic (PDU) dels terrenys de Salou i Vila-seca on es projecta el complex d'oci i turístic de Hard Rock La Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona ha aprovat inicialment la modificació del Pla director urbanístic (PDU) dels terrenys de Salou i Vila-seca on es projecta el complex d'oci i turístic de Hard Rock ARXIU / ACN
Urbanisme ACN
Dimarts, 22 Febrer 2022 15:31

La Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona ha aprovat inicialment la modificació del Pla director urbanístic (PDU) dels terrenys de Salou i Vila-seca on es projecta el complex d'oci i turístic de Hard Rock. L'aprovació s'ha fet a petició de la Junta de Direcció del Consorci del Centre Recreatiu i Turístic (CRT).

Segons la Comissió, el tràmit permet superar l'anul·lació ordenada per una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de setembre de 2020 anul·lant una part de l'ordenació urbanística del PDU del complex. La sentència obligava a buscar una nova ubicació per a les zones verdes i els equipaments contemplats, sòls que s'han traslladat sense modificar la superfície total, segons prescrivia la sentència.

Un cop efectuada l'aprovació, la modificació del Pla director se sotmetrà a informació pública.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: